Specials

Specials zijn uitgaven die we op maat maken om mensen te informeren en enthousiast te maken voor uiteenlopend entertainment, een event of in het kader van city marketing. Denk aan Specials voor pretparken, sportevenementen, casino’s, bungalowparken, reis aanbieders, dagtrips of speciale dance-events. Met onze Specials brengt bijvoorbeeld ticket aanbieder Eventim het eigen aanbod voor musicals, concerten, festivals en theatervoorstellingen onder de aandacht van een breed publiek, van jong tot oud.

Adverteren in Specials

Adverteren in onze Specials is interessant voor A-merken, mediabureaus en branche gerelateerde adverteerders, als invulling van of juist aanvulling op het communicatieplan. We zorgen voor advertentievormgeving op maat die goed aansluit op de Special. Je lift mee met onze landelijke uitstraling en distributie. We kunnen de advertentie gedurende een specifieke looptijd plaatsen. Ook kun je extra oplagen van de Special ontvangen om binnen je eigen netwerk of locaties  te verspreiden.

Meer informatie

Meer weten over een Special, de mogelijkheden van adverteren in een Special en een prijsvoorstel op maat? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op: (070) 440 02 73 of via mandy.martens@i-conmedia.nl.