Over I-con Media

I-con Media is met de FilmAgenda, DanceAgenda, PopAgenda en Specials de specialist in de meest complete en overzichtelijke printuitgaven in de wereld van vrijetijdsbesteding. Met een klein, slagvaardig team en een groot, flexibel distributienetwerk bereiken we met onze uitgaven landelijk meer dan 600 uitgaanslocaties. Dankzij een professionele uitstraling en een up-to-date en verzorgde presentatie op de locaties vinden onze uitgaven hun weg naar een groot publiek, in heel Nederland. Met advertentiemogelijkheden in onze uitgaven en Specials bieden we A-merken, branchegerelateerde aanbieders en mediabureaus een aantrekkelijk medium om doelstellingen te bereiken.

Onze visie

Achter het concept van onze uitgaven ligt een heldere visie. Wanneer mensen op plekken zijn waar ze hun vrije tijd besteden of daarover nadenken, zijn ze in een bepaalde stemming. Een stemming waarin ze open staan, ook voor andere en verdere invulling van hun vrijetijdsbesteding. Ze zijn meer ontvankelijk voor de boodschap die je hier communiceert. Daarom verspreiden wij onze uitgaven in deze omgeving. En we bieden mensen met onze uitgaven een alternatieve invulling van vrije tijd. Waarbij we met het aanbod zo compleet mogelijk zijn. Ook zorgen we dat de advertenties in onze uitgaven op de inhoud aansluiten, doordat we uitsluitend branchegerelateerde aanbieders meenemen. Het resultaat: sympathieke, overzichtelijke en complete uitgaven, aantrekkelijk gepresenteerd en makkelijk mee te nemen.

Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit

I-con Media staat voor professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit, tegen een scherpe prijsstelling. We maken afspraken om ze na te komen. Van het hele traject – idee en advies tot uitwerking in vormgeving en distributie – tot een onderdeel ervan: onze diensten zijn flexibel afneembaar. Kwaliteit staat hierbij voorop. Zowel kleinere, branchegerelateerde adverteerders als A-merken en mediabureaus mogen wij al ruim elf jaar tot onze klanten rekenen. Wij gaan graag met je in gesprek.