Ons team

/Ons team
Ons team 2017-11-16T12:12:33+00:00

Ons team

Surin Bresler – Algemene zaken

Surin is met elf jaar ervaring bij I-con Media gepokt en gemazeld in de nichemarkt van Agenda’s en Specials. Hij gaat graag in gesprek met je als adverteerder of mediabureau om voor jouw merk of business nieuwe, innovatieve titels te bedenken en op te zetten, en strakke presentaties te laten maken in onze bestaande titels. Neem contact op met Surin surin.bresler@i-conmedia.nl.

Mandy Martens – Sales

Zoek je manieren om pop- of dance-events zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, dan is Mandy de aangewezen persoon. Zij voelt zich zelf als een vis in het water bij dance-events dus de DanceAgenda is onmisbaar voor haar. Wil je adverteren in de FilmAgenda of ideeën voor pakketten in de agenda’s, dan zorgt Mandy ook graag voor een mooi voorstel. Neem contact op met Mandy mandy.martens@i-conmedia.nl.

Rudo Olijslager – Artwork, vormgeving en dtp

Nieuwe advertenties vanaf scratch vormgeven tot aangeleverd advertentiemateriaal strak en overzichtelijk in de agenda presenteren: onze vormgever en duizendpoot Rudo maakt het waar. Hij zorgt er ook voor dat onze Agenda’s en Specials al elf jaar mooi en lekker leesbaar worden opgemaakt. Rudo speelt zelf in een band en heeft tijdens zijn eigen optredens al menig poppodium in Nederland gezien. Niet voor niets is de PopAgenda zijn favoriete uitgave. Neem contact op met Rudo studio@i-conmedia.nl.

Clemens van der Meij – Vormgeving en dtp

Met jarenlange ervaring in de grafische branche is Clemens een spin in het web voor vormgeving, DTP en ook drukwerkbegeleiding. Films en avondjes uit zijn altijd lekker ontspannend tussen het drukke leven met kinderen door. Neem contact op met Clemens studio@i-conmedia.nl.

Cindy Heskes – Vormgeving en dtp

Ben je toe aan een ontwerp dat staat, dan kan je terecht bij Cindy. Zij is altijd in voor nieuwe vormgeving. Met o.a. de layout van de FilmAgenda onder de knop is zij op de hoogte van alle films die draaien. Dat is voor haar een welkome aanvulling, want naar de bioscoop gaan is een van haar geliefde bezigheden naast haar creatieve hobby’s. Neem contact op met Cindy studio@i-conmedia.nl.

Cliff Martens – Distributiecoördinator

Zorgvuldige distributie van onze Agenda’s en Specials bij ruim 600 uitgaanslocaties is in professionele handen van onze coördinator Cliff Martens. Hij zorgt ervoor dat onze vaste medewerkers in de grote steden en onze local heroes in de kleinere steden wekelijks op pad gaan. Zo houden we onze presentaties in displays en wandrekken actueel en mooi verzorgd. Neem contact op met Cliff distributie@i-conmedia.nl