Ons team

Surin Bresler – Algemene zaken

Surin is met vijftien jaar ervaring bij I-con Media gepokt en gemazeld in de nichemarkt van Agenda’s en Specials. Hij gaat graag in gesprek met je als adverteerder of mediabureau om voor jouw merk of business nieuwe, innovatieve titels te bedenken en op te zetten, en strakke presentaties te laten maken in onze bestaande titels. Neem contact op met Surin surin.bresler@i-conmedia.nl.

Patty Mulder – Sales FilmAgenda

Patty en de FilmAgenda zijn inmiddels al meer dan 20 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze is het aanspreekpunt voor al je vragen omtrent adverteren in de FilmAgenda.
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om je film, product of evenement zo goed mogelijk tot uiting te laten komen in de FilmAgenda kun je haar contacten via patty@igazi.nl.

Mandy Martens – Sales

Wil je  ideeën voor pakketten in de agenda’s of informatie over andere drukwerkuitingen of websites, dan zorgt Mandy ook graag voor een mooi voorstel. Neem contact op met Mandy mandy.martens@i-conmedia.nl.

Rudo Olijslager – Artwork, vormgeving en dtp

Nieuwe advertenties vanaf scratch vormgeven tot aangeleverd advertentiemateriaal strak en overzichtelijk in de agenda presenteren: onze vormgever en duizendpoot Rudo maakt het waar. Hij zorgt er ook voor dat onze Agenda’s en Specials al elf jaar mooi en lekker leesbaar worden opgemaakt. Neem contact op met Rudo studio@i-conmedia.nl.

Distributie 

Zorgvuldige distributie van onze Agenda’s en Specials bij ruim 600 uitgaanslocaties is in professionele handen van onze coördinator. Er wordt ervoor gezorgd dat onze vaste medewerkers in de grote steden en onze local heroes in de kleinere steden wekelijks op pad gaan. Zo houden we onze presentaties in displays en wandrekken actueel en mooi verzorgd. Neem contact op met distributie: distributie@i-conmedia.nl