FilmAgenda

De FilmAgenda is een wekelijkse uitgave waarin je in een oogopslag het filmaanbod en speeltijden ziet van bioscopen in de buurt. Naast films van de bekende, grotere bioscoopaanbieders vind je in de FilmAgenda ook het aanbod van filmhuizen, kindermatinees en filmfestivals. Zo maken we de FilmAgenda zo volledig mogelijk. En dat maakt de FilmAgenda aantrekkelijk om mee te nemen bij een van de 600 locaties waar we deze distribueren. De oplage is minimaal 60.000 stuks.

Adverteren in de FilmAgenda

In de FilmAgenda bieden we selectief ruimte om te adverteren. Doordat we het advertentieaanbod zoveel mogelijk aansluiten op de filmbeleving, oogt de FilmAgenda als een aantrekkelijk, informatief medium, in plaats van een reclame-uiting. Bijvoorbeeld voor sponsors van bepaalde films, en aanbieders van consumpties in bioscopen, zoals Ben & Jerry’s en JIMMY’S Popcorn. Dat geldt ook voor branchegerelateerde aanbieders en (andere) A-merken.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor advies, informatie en een aantrekkelijk prijsvoorstel voor adverteren in de FilmAgenda: (070) 440 02 73, of via mandy.martens@i-conmedia.nl.