Distributie

Distributie van onze uitgaven gebeurt via een fijnmazig netwerk van ruim 600 uitgaanslocaties, verspreid over de Randstad. De locaties waar we distribueren zijn plekken waar onze doelgroepen volop aan het genieten zijn van hun vrije tijd. Daardoor staan ze open voor en zijn ze in een prima stemming voor nog meer suggesties voor vrijetijdsbesteding. Met onze FilmAgenda, DanceAgenda, PopAgenda en Specials spelen we hierop in.

Distributie en presentatie

Distributie krijgt een vervolg op de locatie met een professionele en verzorgde presentatie, via displays of wandrekken. Ons netwerk van distributeurs gaat regelmatig langs bij alle locaties om onze uitgaven in de displays te actualiseren. In de grote steden werken we met vaste medewerkers, en in andere (kleinere) steden hebben onze local heroes een neus voor alle hot spots. Zij checken de presentatie ook altijd op de gewenste uitstraling. Als adverteerder ben je zo verzekerd van een goed zichtbare en verzorgde presentatie bij je doelgroep.

Distributie en maatwerk

Heb je een eigen uitgave in de sfeer van vrijetijdsbesteding en ben je op zoek naar goede distributie- en presentatie mogelijkheden? We denken graag met je mee hoe we je hiermee op maat kunnen verder helpen. Heb je andere, specifieke wensen over distributie van onze FilmAgenda, PopAgenda, DanceAgenda, of een van onze Specials? We bespreken ze graag en doen je een aantrekkelijk prijsvoorstel. Neem hiervoor contact met ons op: (070) 440 02 73, of via distributie@i-conmedia.nl.