Advies

Wij geven je graag advies over adverteren in onze Agenda’s of Specials. Uitgangspunt zijn de doelstellingen die je hebt, als A-merk, mediabureau of branchegerelateerde aanbieder. In ons advies nemen we zaken mee als de looptijd van een campagne, een vermelding op de cover of juist binnenwerk, en de mate waarin je een branchegerelateerd aanbod hebt. Als mediabureau vind je in onze Specials vaak een interessante manier om je opdrachtgevers verder op weg te helpen. Wil je exemplaren van onze uitgaven waarin je adverteert, om via eigen distributiekanalen te verspreiden? Ook dat is mogelijk.

Advies en afspraak

We geven graag vrijblijvend advies hoe adverteren in onze FilmAgenda, PopAgenda, DanceAgenda of een van onze Specials kan bijdragen aan het realiseren van je doelstellingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: (070) 440 02 73, of via info@i-conmedia.nl.

Voorbeeldplaatsing advertenties in agenda

Laat je inspireren door voorbeelden van advertenties in onze FilmAgenda, DanceAgenda, PopAgenda of een van onze Specials. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een prijsvoorstel op maat: (070) 440 02 73, of via mandy.martens@i-conmedia.nl.